dimecres, 22 de maig del 2013

MALTRACTADES: ESCOLTA SABRINA TREVIÑO



http://cerdanyolainfo.s3.amazonaws.com/online/2/3/4/0/2340f1f2-865f-11e2-85d1-bfdf2e63cf21.mp3

No hi ha cap errada per part teva.Quan ens enamorem fem el que calgui per l’altre. Compartir vivenda, diners, fills, cedir desitjos o anhels...
Quan l’animalitat instiga alguns homes a maltractar-nos és quan les institucions que vetllen per la seguretat ciutadana,la justícia de gènere ha d’actuar contundentment. La realitat en la que ens trobem les dones però,dista molt de la protecció, malgrat campanyes publicitàries a l’ ús.
La cerdanyolenca Sabrina diu Me animaron a la denuncia. La policia actua amb una professionalitat admirable in situ, però desconeix el funcionament processal que provoca la denúncia. S’hauria de ser molt curós amb allò a què s’aconsella durant la denúncia a la senyora. Aquest moment, serà decisiu per la seva defensa, novament maltractada per l’entramat judicatori. Les declaracions repercutiran en el judici.
Que cambien las leyes,que los jueces sean específicos en violencia de género.
No només en judicis de violència domèstica hi ha d’haver distincions, també en el procés penal que se’n derivi ha de ser tractat i instruït per persones formades i versades en el tema.Tanmateix, mentre el codi que s’apliqui no sigui regulat per mesures especials,molts maltractadors i criminals seran absolts per justícia convencional.
El desamparo que sientes y el miedo es indescriptible. Ahora ¿a dónde acudes?
Després de la denúncia,el maltractador augmenta la còlera i amenaça fins que aconsegueix que la dona retiri la denúncia aterroritzant-la a tots nivells.Amb denúncia retirada,absolt o amb ordre d’allunyament,el que vol fer mal,el fa.Les dones no estan protegides,encara que ho sembli.
Sólo quiero mi libertad.
Ruina moral, física, econòmica, social...Incredulitat en les institucions.
De moment la valentia i empenta de la Sabrina l’ha fet fugir, protegir-se i fer denúncia pública. Deixem de fer demagògia, política, diguem la veritat. Ens manlleven vides.

Qui t’ajuda Sabrina? Qui et protegeix? Que algú contesti sisplau.