dissabte, 22 de juny del 2013

FESTIVAL DANSA ATENEU 2013

En una opinió personal compartida per moltes famílies, el dissabte vam assistir a un festival il.lusionant i qualitativament superior a altres cursos.

L’adaptació i resum del ballet Coppélia, on les noies expressaven corporalment i gestualment la teatralitat que té la dansa amb argument, la entrada i sortida de grups de diferents nivells i edats a l’escenari ens va demostrar una disciplina i coordinació perfectes. Vam gaudir d’un final de curs com crec que feia molts anys no  presenciàvem.

Les actuacions de dansa creativa i contemporani dels més menuts va impactar per la modernitat, dificultat en coordinació de posicions i moviments i concentració dels ballarins i ballarines.

El jazz i contemporani de les noies grans ens demostren com comencen a transmetre el ritme de la música i el contingut de les lletres a través del cos , com milloren tècnicament i en coreografies originals.

Tot acompanyat de la part tècnica i els professionals municipals, del joc de llums, entrades de músiques, decorats, vestuari, etc, va donar color i novetat a l’espectacle.

Gràcies a les professores Mercè, Agnès, Núria, Olga  i Mercè! La feina ben feta dóna bons resultats!!

Vull agrair especialment a la mestra de dansa Mercè Gutell el seu esforç  il.lusió dipositades en cercar noves formes administratives per tal que tant  infants, joves com adults  poguem practicar, créixer culturalment i formar-nos en l’art de la DANSA amb col.laboracions de professionals molt bones en la docència.

Contenta de mantenir d’alguna manera d’esperit de l’Ateneu!